Lägga till ett upplåsningsmönster

När du har ställt in en hemlig kod kan du lägga till ett upplåsningsmönster. Det upplåsningsmönster som du ställer in i Kaspersky-appen skiljer sig från det mönster du kan ställa in i enhetsinställningarna för att låsa upp din enhet.

För att lägga till ett upplåsningsmönster för Kaspersky-appens funktioner,

1. Ställ in en hemlig kod.
  2. I fönstret Hemlig kod har ställts in, tryck på Lägg till ett grafiskt lösenord.

Du kan även ställa in eller redigera ett upplåsningsmönster senare i Inställningar > Skärmlås.

3. Följ anvisningarna i guiden mönsterinstallation.

Observera att upplåsningsmönstret kan bestå av 4 till 9 sammankopplade punkter.

Om du glömmer ditt upplåsningsmönster ska du göra följande:

1. Använda den hemliga koden.
  2. Gå till Inställningar > Skärmlås.
  3. Tryck på Lägg till ett grafiskt lösenord och ställ in ett nytt mönster.